Profesionalno snimanje iz vazduha

Za potrebe snimanje iz zraka koristimo letjelicu “Inspire 1“ renomirane svjetske kompanije DJI. Letjelica posjeduje vlastiti gimbal stabilizator koji omogućava savršeno stabilnu sliku čak i u uslovima jakog vjetra. Kamera omogućuje snimanje Full HD rezoluciji a za One najzahtijevnije i u UHD (Ultra High Definition) rezoluciji.

Profesionalno snimanje/fotografisanje najmodernijom opremom, raznih firmi, svadbi ili bilo kakvih organizacija. Svaka fotografija ili video snimak se profesionalno montiraju. Dugogodišnje iskustvo garantuje kvalitet.

Snimanje iz vazduha dronom postalo je sastavni deo promocije, reklame, muzičkog spota, filma ili svadbe. Snimamo u Full HD ili 4k video kvalitetu po povoljnim cenama.

Rottal Media usluge snimanja iz vazduha helikopterom dostupne su za pravna i za fizička lica na teritoriji BIH, a i u inostranstvu. Snimanje videa iz vazduha dronom vršimo uz pomoć kamere koja snima u visokoj, Full HD ili 4k rezoluciji, tako da snimci koje snimimo izgledaju veoma impresivno na velikim ekranima i ostavljaju upečatljiv utisak svakom ko ih pogleda. Svojom stabilnošću, naše letelice (dron) čine da se snimci kamerom iz vazduha ne moraju dodatno stabilizovati, jer su izuzetno mirni i bez vibracija, tako da se nakon sletanja mogu odmah koristiti.

 

Zašto snimanje iz vazduha?

Zato što su snimci iz vazduha prelepi, nesvakidašnji i izgledaju skupo. To je upravo ono što izdvaja druge od konkurencije. Neka to bude nešto što će izdvojiti i unaprediti vaš posao, nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi. Ako je u pitanju veselje, neka ono bude zabeleženo i kadrovima iz vazduha koji će ulepšati vaš video snimak.

Bilo da je reč o privatnoj proslavi, potrebama za snimanjem u promotivne svrhe, snimanju za potrebe filma ili snimanju venčanja, naša letelica je spremna za ostvarivanje visokih ciljeva, a naši snimatelji će svojim zalaganjem i iskustvom učiniti da se visoki ciljevi ostvare.

 

Duže vreme leta

Za razliku od konkurencije, možemo se pohvaliti dužinom trajanja letova letelica. Zahvaljujući inteligentnim baterijama kojima su opremljena naša letelica, u mogućnosti smo da izvedemo kontinuiranih 18 minuta leta. Količinom baterija koje imamo, 2 sata možemo snimati na terenu, bez pauze za punjenje baterija. Dovoljno je samo da na svakih 18 minuta zamenimo novu bateriju i letelica se vraća na poziciju za snimanje.

 

 

 

Snimak u pripremi