Naša aktivna ponuda:

Ovo su neke od ponuda koje Rottal Media nudi, cjenovnici se ažuriraju ali za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na nekim od naših telefona ili putem mail-a. Kontakt možete pronaci na stranici Kontakt ili klikom ovde.

LED reklamiranje

Image 08

LED digitalni display je savremen i efikasan način komuniciranja sa potrošačima/kupcima. Istraživanja su pokazala da je učinak digitalnog oglašavanja putem video-slike u pokretu veoma efikasan kod skretanja pažnje prolaznika, jer transparentnost i uočljivost sa velike udaljenosti gotovo je nemoguće ignorisati. Dokazano je da je oglašavanje na digitalnim display-ima deset puta efikasnije od oglašavanja na statičnim (papirnatim) bilbordima. Detaljniju ponudu mozete pogledati ovde. Cjenovnik možete preuzeti ovde.

HotSpot reklamiranje

Image 06

HotSpot usluga kreira novi prostor za reklamiranje na već postojećim WiFi mrežama ugostiteljskih objekata (kafići, restorani, klubovi..), tržnih centara, parkova, gradskih trgova, sredstava transporta putnika, na kojem se može predstaviti proizvod, usluga, najaviti događaj. Prilikom prijave na WiFi mrežu, korisnik prvo mora pregledati reklamu koja mu se prikazuje preko čitavog ekrana uređaja koji koristi, te zatim nastaviti slobodno korištenje Interneta. U toku perioda reklamiranja, reklama se može mijenjati svakodnevno i napravljene izmjene se vrlo brzo i lako implementiraju. Takođe, može se kombinovati sa različitim reklamama na različitim lokacijama. Detaljniju ponudu mozete pogledati ovde.

Profesionalno snimanje/fotografisanje

Image 07

Profesionalno snimanje/fotografisanje najmodernijom opremom, raznih firmi, svadbi ili bilo kakvih organizacija. Svaka fotografija ili video snimak se profesionalno montiraju. Dugogodišnje iskustvo garantuje kvalitet. Detaljniju ponudu mozete da pogledati ovde.