O nama:

Rottal Media pruža inovativne, tehnički napredne i profesionalne usluge na polju oglašavanja. Imamo za cilj da gradimo mrežu zadovoljnih saradnika, klijenata i partnera, te da učinimo oglašavanje u BiH dinamičnijim i atraktivnijim.

Ko smo mi:

Rottal Media funkcioniše u sklopu firme Rottal doo koja posluje usješno 25 godina, u čijem sastavu posjeduje benzinske pumpe, prodaju nekretnina, mjenjačnice itd. Rottal Media pruža inovativne, tehnički napredne i profesionalne usluge na polju oglašavanja. Imamo za cilj da gradimo mrežu zadovoljnih saradnika, klijenata i partnera, te da učinimo oglašavanje u BiH dinamičnijim i atraktivnijim. Ono što nudimo je stopostotna posvećenost i pripadnost poslu, profesionalna usluga i stručna podrška.

Image 01
Nova dimenzija oglašavanja koju donosimo su digitalni LED bilbordi prema svjetskim standardima. LED digitalni bilbordi postavljeni na strateški odabranim lokacijama, prate svjetske trendove i čine neophodan korak ispred na oglašivačkom prostoru u BiH. Mreža digitalnih LED bilborda trenutno je prisutna u Bijeljini a planirano je i proširenje na ostale gradove. Ovaj medij postiže impresivnu vidljivost kako danju, tako i noću.
Svakako, u planu je širenje mreže i na ostale gradove u BiH, u kojima nismo prisutni. Sistem nudi veoma jednostavno i brzo mijenjanja sadržaja i to bez dodatnih troškova. Jedina smo kompanija u regionu koja radi oglašavanje na najmodernijim digitalnim LED bilbordima veličine 6x3m.

Nove usluge:

Uveli smo i novu uslugu, HotSpot reklamiranje kako bi našim klijentima omogućili reklamiranje na svjetskom nivou. Nasa usluga kreira novi prostor za reklamiranje na već postojećim WiFi mrežama ugostiteljskih objekata (kafići, restorani, klubovi..), tržnih centara, parkova, gradskih trgova, sredstava transporta putnika, na kojem se može predstaviti proizvod, usluga, najaviti događaj, uraditi anketa i za sve to dobiti tačna statistika.

U ponudi imamo i snimanje iz vazduha. Snimanje videa iz vazduha dronom vršimo uz pomoć kamere koja snima u visokoj, Full HD ili 4k rezoluciji, tako da snimci koje snimimo izgledaju veoma impresivno na velikim ekranima i ostavljaju upečatljiv utisak svakom ko ih pogleda. Svojom stabilnošću, naše letelice (dron) čine da se snimci kamerom iz vazduha ne moraju dodatno stabilizovati, jer su izuzetno mirni i bez vibracija, tako da se nakon sletanja mogu odmah koristiti. Profesionalno snimanje/fotografisanje iz vazduha ili zemlje vršimo najmodernijom opremom,snimanje raznih firmi, svadbi ili bilo kakvih organizacija. Svaka fotografija ili video snimak se profesionalno montiraju.